Constructii solide pentru oameni cu vise.

Suntem o firma de proiectare constructii civile, care ofera “case la cheie” persoanelor fizice.

DYA Building Design

Pune la dispoziția clienților, “case la cheie” realizate dupa propriul proiect in orasul Stefanesti.

Compania noastra se bazează pe seriozitate, profesionalism și atenție la detalii în fiecare proiect desfășurat, livrând rezultate care corespund cu dorințele clienților. Aceasta prezintă proiecte de locuințe care îmbină armonios designul deosebit cu confort și calitate. Fiecare locuință este compartimentată inteligent, are o eficiență energetică ridicată și promite să fie casa de vis pe care beneficiarul și-o imaginează.

Din dorința de a răspunde nevoilor clienților, DYA BUILDING DESIGN este constructorul si vanzatorul final al caselor:  Proiectare structuri de rezistență, proiectare instalații, proiectare amenajări interioare, întocmire documentații, întocmire devize, studii geotehnice, obținere avize, monitorizare lucrări de construcție, verificări de proiecte, optimizare proiecte de structură, reproiectare proiecte de structură, etc.

Construim si proiectam spatii si case frumoase care corespund nevoilor dumneavoastra.

In orice moment ne puteți contacta și stabili o vizita la lucrarile in desfasurare, acolo unde se poate, și la cele finalizate.

Mi-a plăcut seriozitatea, eficiența și timpul scurt de așteptare.

ANDREI CHIRCIU
Cu ajutorul echipei DYA am reusit sa ne realizam visul de a avea casa noastra. Ce am apreciat la ei a fost flexibilitatea de care au dat dovada pe durata proiectului, ei se ocupa de tot,  au asteptat la fel ca mine etapele bancii, ne-am consultat inainte de fiecare etapa. Sunt multumit de prestatia lor si recomand tuturor.

Persoane serioase, inteligente si cu mult gust!

CATALIN DEDU
Oameni seriosi si de cuvant; proiectul arata bine, ceea ce mi-a placut in mod special a fost modul eficient in care a fost folosit spatiul (nu foarte mare) avut la dispozitie pentru construirea casei. Iar pretul este unul corect, nu umflat in mod artificial cum se practica in Romania! Va doresc mult succes!

Seriozitate si profesionalism

MIHAI VLADESCU
Doresc sa scriu cateva randuri pentru a spune cat de mult am apreciat nivelul de profesionalism de care au dat dovada baietii pe durata constructiei. Regret ca nu i-am cunoscut inainte de a face proiectul casei, as fi salvat cateva mii de euro. Ati facut o treaba super buna baieti intr-un timp foarte scurt. Tineti-o tot asa si mult succes!

Telefon

0767. 702. 333

Email: dya2pit@yahoo.com

Daca doriti o vizionare, va rugam sa va faceti o programare  Programati-va aici!